Bij de provinciale verkiezingen in maart 2019 wordt ook de dorpsraad vernieuwd.

Enkele leden van de raad zijn reeds 8 jaar lid en niet herkiesbaar.

Een uitgelezen kans voor iedereen die het beste voor heeft met Oostkapelle en zich daar actief voor wil inzetten.

Meld je aan via deze website of bij een van de dorpsraadsleden en

MAAK  HET  VERSCHIL

De Dorpsraad in Oostkapelle is actief met het verbeteren van de leefbaarheid in het dorp. Dat is te merken aan de dingen die de laatste jaren tot stand zijn gekomen of nog in de maak zijn:

• De keuze van een kunstwerk door de bevolking en niet door de kunstcommissie
  • Het onderhoud van paden en plantsoenen volgens de ideeën van de omwonenden
  • Het propageren en stimuleren van duurzaamheid in al zijn facetten
  • Het opzetten van wandelnetwerken voor bewoners en toeristen
  • Het inrichten van het Knotwilgterrein met een nieuw Huis te Oostkapelle volgens voorstel van de Dorpsraad
  • De herinrichting van de Dorpsstraat volgens voorstel van een bewonerscommissie
  • Het inrichten van een multifunctionele accommodatie (scholen + sporthal + dorpshuis)

Zo zijn er nog diverse andere dingen te noemen waar aan gewerkt werd en zijn er nog talloze mogelijkheden voor verbetering.

Kom en doe mee, maak het verschil!