top of page

Dorpsvergadering op 14 december 2022!

Bijgewerkt op: 5 dec. 2022Woensdagavond 14 december 2022 zal er weer een openbare dorpsvergadering gehouden worden in de gloednieuw gerenoveerde Halve Maan te Oostkapelle. Gelijk dus de kans om de resultaten van de renovatie met eigen ogen te zien.


De avond begint om 19.30 uur in de kleine zaal van de Halve Maan en is voor alle inwoners van Oostkapelle, jong en oud! Er staan weer interessante en actuele onderwerpen op de agenda waar we graag uw mening over horen, zoals:

  • een verbeterplan van de gemeente voor de onveilige verkeerssituaties in de Dorpsstraat

  • definitieve tekeningen en planning van de renovatie van het parkeerterrein aan de Domburgseweg

Ook zal onze nieuwe kernwethouder René de Visser aanwezig zijn en zichzelf aan de inwoners voorstellen en zijn visie op ons dorp met ons delen. Uiteraard heeft u ook de kans hem vragen te stellen. Als dorpsraad zullen we u ook bijpraten over wat er de afgelopen periode bereikt is en wat we nog willen bereiken. Ook jij kunt deze avond dus weer volop meedenken over of aandacht vragen voor thema's die nog aandacht vragen de komende periode.

Uiteraard sluiten we weer af met een kleine borrel om iedereen te ontmoeten. Blijf dus gerust nog even hangen na de vergadering!


Heb je behoefte aan spreektijd op de avond? Mail dan naar contact@dorpsraadoostkapelle.nl.


Tot dan!


95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page